replique montre

replique montre
replique montre

domingo, 29 de setembro de 2013

French fashion ur mærke LV (Louis Vuitton)

Louis Vuitton (Louis Vuitton), han er en af ​​de mest fremragende læder design mestre i Frankrigs historie, i Paris i 1854 åbnede den første kuffert shop opkaldt efter sig selv. Et århundrede senere, Louis Vuitton blive en af ​​de bedste i området bagage og lædervarer mærke, og bliver et symbol på high society. I dag har Louis Vuitton mærke ikke kun er begrænset til design og salg af high-end lædervarer og bagage, men at blive involveret i mode, tilbehør, sko, tasker, smykker, ure, medier, vin og andre områder af gigantiske trend indikatorer. LV kuffert fra begyndelsen til den nu årlige T etape i Paris, konstant skiftende LV modeshow, LV (Louis Vuitton) har været i stand til at have stået i den internationale modebranche til den øverste position, stolt hjem luksusmærker ud i sit eget unikke brand DNA.ga til se marke ure som ure og rolex Day Date

sábado, 28 de setembro de 2013

Digital Luxury Group med Europa stjerne ure verden samarbejde

Digital Luxury Group med Europa stjerne ure verden samarbejde frigivelsen af ​​WorldWatchReport ™ (World Watch rapport) til urindustrien siden 2004, giver en global luksus ur forbrugernes interesser og præferencer eksklusiv analyse. Rapporteret brug af den ekspertise, Digital Luxury Group, identifikation og analyse af mere end 10 millioner gange og se forbrugerne spontant søge fokus på yderligere at fremme styrken af ​​luksus ur industrien. Basel World Watch og Jewellery Fair, Digital Luxury Group vil frigive 9 WorldWatchReport ™ (World Watch og rapporteres), denne undersøgelse spore de 62 brands i 20 større markeder rundt omkring i verden.
World Watch rapport
Skift den vigtigste tendens i branchen i 2012: en verden af ​​Haute Horlogerie rente steg 3,3%, ledet af BRIK-markederne (en stigning på 33,0%)
Året de tre største markeder er Kina (25,6% markedsandel), USA (19,5% markedsandel) og Storbritannien (8,6% markedsandel). Den stigende globale efterspørgsel efter Kina (op 36%), Brasilien (29,4%), Rusland (28,5%) og Indien (19,7%) BRIC markeder år-til-år referat af rekordvækst stimulation. De tidlige tegn på nedgang i efterspørgslen primært i udviklede og modne vestlige markeder. Det amerikanske marked faldt med 11,6% siden sidste år, et fald på 8,3% i Europa.
Konsolidere den førende position i Kina med 25,6% af den globale søgevolumen, en stigning på 36,0%
Det andet år i træk foran USA, verdens største markedsandel (25,6%) og den stærkeste vækst år-til-år (36,0%) til at konsolidere sin førende position. En fjerdedel af den globale luksus ur søgning fra det kinesiske fastland. Dette års tre bedste mærker: Omega Omega, Rolex Rolex (fra sidste års tredjeplads til andenpladsen) den Longines Longines kom på tredjepladsen. Analyseret 62 mærker, Rolex (97,8%), Den Cartier Cartier Asien (71,6%) og Omega (70,4%) steg mest magtfulde.
World Watch rapport
Haute Horlogerie (10,1%) og ure og smykker table klasse (+7,7%) af de hurtigst voksende
Bekræftede resultaterne observeret i Haute Horlogerie vist rapporten, der blev offentliggjort i januar i år, i løbet af Genève International Watch Salon (SIHH) Ure er den hurtigst voksende kategori i luksus ure kunder, viste en sund vækst på 10,1%, efterfulgt af eller 7,7% af ure og smykker. Disse to kategorier stærke udvikling i Asien, markedsandelen for 44,2% og 46,8%, henholdsvis, fulgt af Europa (37,5% og 30,7%) og USA (18,3% og 22,5%).
Asien spillede en afgørende rolle i at fremme markedet for alle typer af vækst: besætte den største markedsandel i den hurtigst voksende i Asien. Haute Horlogerie kategori Patek Philippe hundred præstation er særligt imponerende, året for første gang ind i verdens top 10, mere end 50% af den samlede markedsandel i Asien. En anden iøjnefaldende præstation mærke Vacheron Constantin, i den globale rangordning af top 20 (nr. 19), næsten 70% af markedsandelen i Asiens andel af det samlede antal. Ure og smykker table klasse ledet af Cartier på verdensranglisten (langt mere end andre mærker i kategorien), Asien tegnede sig for næsten halvdelen af ​​markedsandelen, og resten ligeligt fordelt mellem Europa og USA.
Industri ledere yderligere indsnævring af kløften mellem Rolex og Omega
I de sidste fem år inden for en fast interval (25 mærker, kun 10 markeder). Yderligere indsnævring af kløften mellem de to førende mærker, efterspørgsel forskel på 2,0 procentpoint (i modsætning til 8,4 procent i 2009) Rolex fortsætter med at lede den globale placering i de mest udviklede og modne markeder (USA, Indien, Europa og Mellemøsten). Omega i store, stærke udviklingsmarkeder (Kina, Brasilien, Rusland, Japan, Asia-Pacific, Latinamerika) fortsatte lederskab for at hjælpe det langsomt og kløften mellem virksomheden reduceret med industriens ledere Rolex.
The Facebook voksende indflydelse i luksus ur kunder: Væksten i antallet af 111%, erhvervsfrekvensen steget med 91% til udgangen af ​​2012 næsten 50 millioner indsamlede fans, analyseret 62 brands på Facebook, i forhold til sidste år 111%. De mest succesrige brands i hver kategori er: Louis Vuitton (mode ur kategori) 12.170.512 fans, Tiffany & Co (ure og smykker ur kategori) med 3.513.922 fans prestige ure, Tag Heuer TAG Heuer (Kategori) har 805.731 fans, Montblanc (høj ende watch kategori) 374.729 fans, Audemars Piguet (Haute Horlogerie kategori) 374.729 fans. De mærker, bliver bedre til at interagere med fans, selvom den fans erhvervsfrekvensen er fortsat lav, men også gradvist øge, en stigning på 91% (fra 0,49% i 2011 steg til 0,94% i 2012). ga til se marke ure som Rolex ure og rolex Daytona

replique rolex

replique rolex
replique rolex