replique montre

replique montre
replique montre

terça-feira, 13 de agosto de 2013

Hvorfor holde konference for kinesiske medier

Art Basel, for første gang i historien for medier til de enkelte lande at afholde særlige pressekonference. Mens dette års særudstilling, men i 2014, "der kan være en særudstilling, centraliseret kinesiske udstillere og udstillinger.
April 26 ved middagstid, viser Basel Watch og Smykker afholdt i historien om den første kinesiske konferencen, som tiltrak mere end 100 journalister. Dette er Art Basel, for første gang i historien til at holde særligt pressemøde for et enkelt landsdækkende medier.
Mr. President RenéKanm schweiziske Exhibition Group i kinesisk åbning, publikum til at tale med en temmelig flydende kinesisk. Ms Basel general manager Sylvie Ritter, Udstillere Udvalg præsident Jacques J. Duchêne, formand for den schweiziske Udstillere Udvalg Fran ois Thiebaud Han er også den første kinesiske medier konference til at tale.
Hvorfor kinesiske medier pressekonference? RenéKanm svaret er, som en schweizisk ur eksporterer det største marked, Kina er meget vigtig. "
Basel Watch Fair
De enorme kinesiske marked tegnede sig for næsten 30% af schweiziske ur eksport
Ifølge de officielle statistikker, tiltrak messen 1.450 udstillere, 382 urmager, smykker mærker til at deltage. Den anden dag i udstillingen officielt registrerede kinesiske journalister havde mere end 400 mennesker.
Derudover specielt til Kinas pressekonference, har Expo også indført en række nye initiativer, der Kina. I Basel dagblad offentliggjort i April 25-maj 1, for første gang sluttede den kinesiske version for at lette deltagelse af kinesiske udstillere, journalister læsning.
Af de offentliggjorte data, i 2012 schweiziske ur eksport i stabil vækst, herunder Kina, Hong Kong Kina væksten er meget hurtigt, tegner sig for schweiziske ur eksport andel på knap 30% sidste år.
Udstillingen, antallet af udstillere og booth sidste år var hovedsagelig flad, i alt 272 Hong Kong, Kina, 23 kinesiske fastland selskaber til udstillingen, herunder Fiyta, Langqiao bord, Seagull Watch SEA-GULL Berny Bernie bordet, time2u mode se mange ur selskaber. Hvilket dette bringer mere end 80 stykker af ny tabel Fiyta er mest opmærksomhed, er dette brand for tre på hinanden følgende år i internationale big-besat Hall debut.
RenéKanm Selv om der ikke er nogen specifik udstilling, men i 2014, kan der være en særudstilling, fremvisning udstillere og udstillinger fra Kina.
Kommentar til Apples watch: konkurrence er en god ting vanskelige grænseoverskridende resultater
Konferencen også oprettet en live spørgsmål og svar-session, blev flere sværvægtere fra Basel interviewet på den aktuelle varme emne.
Apple havde annonceret sin hensigt om at komme ind i urindustrien, denne evaluering RenéKanm sagde nogen kommer ind i uret fremstillingsindustrien er en god ting, "konkurrence der ikke er noget dårligt, kan fremme alle fremad, men jeg tror det (Apple) energi, mere på deres egne styrker. "Han sjove fortolkning" watch ikke kun viser tid, mere vigtigt er at vise den charme af en eller anden form som en lommeregner, eleverne må gerne, nogle tabeller kan være så telefoner, men som et ur, vil det ikke have meget succes bordet , er at bo i specifikationen af ​​tabel inde, får en enorm underlig bord, måske ikke en god ting, vi ønsker, er et bord.ga til se marke ure som Rolex ure og rolex Daytona

Nenhum comentário:

Postar um comentário

replique rolex

replique rolex
replique rolex